26.1.2010

Pikkarainen sairastaa

Pihlalla on ollut nuhaa ja köhää vaihtelevasti pari viikkoa ja viikonloppuna nousi sitten korkea kuume. Meillä oli maanantaille varattu rokotuksia varten aika joten käytiin sitten lääkärissä vaikkei rokotuksia saatukaan. Saatiin sitten antibioottikuuri ja ohjeita kuumeenlaskuun kotikonstein jottei tulisi kuumekouristuksia. Mietin, että Suomessa oltaisiin varmasti sanottu vain että Panadolia naamaan ja seuraillaan mutta nyt lykättiin heti antibiootit käteen. Onko se sitten hyvä vai huono asia, siitä en ole oikein varma.

Täällä helteessä on kyllä kurja kuumeessa olla. Nytkin lämpötila on taas kavunnut 33 asteeseen. Olenkin laittanut Pihlan meidän huoneeseen päiväunille kun siellä on ilmastointi. Pihlan huone on päiväsaikaan kamala pätsi.

Pihla huone koki tänään vihdoin pienen ehostuksen. Aikaisemmin siellä oli pelkkä matkasänky ja vähän rojua lattialla. Kävin tänään Ikeassa kun Juhalla oli vapaapäivä ja jäi Pihlan kanssa kotiin. Tänään on siis Australia päivä!



Ostin Pihlalle pinnasänkyn josta saa tuon laidan sitten pois kun on aika muuttaa se taaperosängyksi. Kehyksiin pitää teettää kuvia ja ostan vielä ehkä punaisen pöydän piristykseksi Pihlan tulevia teekutsuja varten. Vieraspatjat toimivat kivana peuhapaikkana ja lukunurkkauksena kunnes niitä vieraita alkaa tänne meille asti ilmaantua :D

Muutoin täällä suunnitellaan mitä retkiä voitaisiin tehdä lähiseuduille. Tiedossa olisi ainakin viikonloppureissu Straddieen, eli North Stradbroke Islandille sekä bodysurffausta Gold Coastilla - varokaa vaan hait, täältä tullaan!

3 kommenttia:

  1. Hieno huone Pihlalla! Kivan värikäs. Olisipa kiva Veeran päästä sinne teekutsuille :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä on komia huone ja siistikin vielä :). Paranemisia Pihlalle!!!

    VastaaPoista
  3. mulla on ihan mennyt ohi nämä kuvat pihlan huoneesta. ihanan pirtsakkaa :)

    VastaaPoista