13.1.2010

Ajatuksia arjesta.

Sanonta 'maassa maan' tavalla ei silti estä vertailemasta, vaikkei siinä aina mieltä olekaan.

Täällä mm. ...
... kaupan kassalle voi jäädä jaarittelemaan jos mieli tekee. Vihannekset punnitaan vasta kassalla ja kassatäti pakkaa tavarat moneen eri kokoiseen ohueen muovipussiin (olen kyllä ostanut myös kaksi kangaskassia).
... K-kaupan ja S-ketjun korvaa Woolworths ja Coles. Lidlin Aldi. Woolworthsin bonuskortilla voi kerätä Quantasin lentopisteitä ja saada halvempaa bensaa.
... bensa on edullisempaa ja sitä on useampaa laatua. Autot tankataan itse ja maksetaan kassalle. Suurten kauppojen bonuskorteilla tai ihan vain kaupan kuitilla saa 4 c alennusta bensaan kun törsää kauppaan yli 30AUD.
... vaatteet pestään kylmällä vedellä (ainakin Raija sanoi että "kaikki" tekee niin joten emme ole vielä uskaltaneet poiketa linjasta paitsi silloin kun hiki on haissut liikaa tai ruokatahrat eivät ole lähteneet Pihlan vaatteista).
... television uutisissa käsitellään enemmän viihdepainotteisia juttuja (mm. Tiger Woodsin draamaa uudestaan ja uudestaan) ja nauretaan muulloinkin kuin kymppiuutisten kevennyksessä.
... me mennään aikaisemmin nukkumaan ja herätään ajoissa... tai Pihla herää.

Lähettäjä Home and Away

Muoks. vielä tuli yksi asia mieleen...
... Täällä vuokra maksetaan joka viikko. Ja joka viikko isännöitsijä kyttää tiliään ja tuo joko allekirjoitetun kuitin taikka "Oops"-lappusen. Miten tehokasta!

1 kommentti: